Livskriser i forbindelse med ulykker og kronisk sygdom.

 

Er du i en situation hvor dit liv og dine resurser har ændret sig markant på grund af en ulykke eller sygdom, tilbyder vi dig en hjælp der er tilpasset din situation.

Du har mulighed for individuelle samtaler hvor du får bearbejdet den sorg og det tab det er for dig, samtidig med at du får sat nye mål for dit liv.

 

 Vi tilbyder også intensive forløb omkring behandling af livskriser

 Forløbene strækker sig over 8 uger med mulighed for efterbehandlings- opfølgningsforløb.

 

I forløbene indgår:

 

  • Individuelle samtaler/terapi, men fokus på både psykoterapeutisk behandling, målsætning samt hjælp til at nå målene.

  • Gruppesamtaler og gruppeprocesser

  • Fokus kroppen og fysiske aktiviteter

  • Fokus på kost

  • I hele forløbet er man en del af en gruppe på 4 til 6 personer

  • Du vil i forløbet ca. 4 gange om ugen have mulighed enten individuelle samtaler, deltage i gruppesamtaler eller gruppeaktiviteter

 

Helt konkret vil vi starte op med nogle individuelle samtaler med dig, hvor vi sammen får tydeliggjort dine vanskeligheder og sammen få sat mål for forløbet. Sådan vi sammen er helt præcise på hvor udfordringerne er og hvor du har brug for at nå hen.

 Derefter introduceres du til de øvrige deltagere i forløbet. Der vil være nogle gruppesamtaler den første uge, hvor i får lært hinanden at kende. Vi vil samtidig iværksætte fælles fysiske aktiviteter.

Vi vil i hele forløbet mødes ca. 4 gange om ugen, til enten individuelle samtaler, gruppesamtaler eller fysiske aktiviteter. Vi vil der følge op på de satte mål og sammen justere både mål og indsats.

Motion og fysisk aktivitet vil være en stor del af forløbet. Det er videnskabeligt bevist at depression kan trænes væk og at fysisk træning/aktiviteter har positiv indvirkning på depression, angst og stress.

Vi har erfaring med at en indsats både i forhold til tanker og følelser, samtidig med fokus på kroppen og fysisk aktivitet, i et længere intensivt forløb har den største effekt og skabe de længst varende forandringer.

Vi vil sammen med dig have fokus på dit liv som helhed, sådan vi sammen kan sætte ind der hvor dine vanskeligheder er og give dig den rette hjælp til selv at kunne overskue og mestre dit liv.

Prisen for hele forløbet vil være 9.900 kr, som evt. kan blive betalt som en del af et ressourceforløb.

Lyder det interessant er du velkommen til at høre nærmere. Er du i en særlig situation eller har du behov der ikke helt matcher denne beskrivelse er der mulighed for at vi sammensætter et alternativt forløb i samarbejde med dig.